Klantenservice (08:30 tot 17:00)

Website & webshops

Heeft u nog geen website of webshop, maar wilt u er eentje, of Is het op uw site al ‘lekker webben’?

De websitebouwer van Power Internet bespreekt met u de mogelijkheden en komt graag langs om een en ander door te spreken.

Image
Image
Image

voorzien van CMS

Zelf aanpassingen doorvoeren? Uw website wordt voorzien van een CMS, zodat u eigenhandig foto’s kan toevoegen of verwijderen, teksten kunt aanpassen of zelfs toevoegen. 

professioneel en effectief

Power Internet heeft na bijna 15 jaar professioneel ‘bouwen’ altijd een effectieve website voor u voor ogen.

We weten aan welke eisen een website moet voldoen; op uw website passen wij SEO toe, dat wil zeggen dat deze zo wordt gebouwd dat deze goed vindbaar is op Google en andere zoekmachines. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

hosting ‘in da house’

Uw website wordt geplaatst op een server om zichtbaar te worden voor bezoekers.

Als u de hosting laat verzorgen door ‘onze eigen’ RJ Hosting dan kan de website snel en nog vóór volledige betaling al ‘live’ gezet worden.

templates

Bij Power Internet kunt u voor uw website of webshop kiezen uit een groot aantal templates. En ook heeft u desgewenst invloed op de verschillende kleuren die gebruikt kunnen worden. Kijk, of maak hier uw keuze. 

Niet duur, snel klaar

Prijzen voor Templates liggen een stuk lager dan voor maatwerk websites. We hebben ontzettend veel templates beschikbaar voor u, dus de kans dat u bij vindt wat u zoekt is gelukkig groot. Vraag ons om informatie of natuurlijk om te helpen bij het maken van een keuze.

Image

webshops

U droomt van een eigen webshop, maar waar te beginnen? Of u heeft een webshop maar wil gewoon een betere om meer klanten te werven.

Een webshop is gebaseerd op een website, en dan met meer mogelijkheden. Uw eigen webshop wordt een online etalage, met uw diensten of producten aantrekkelijk gepresenteerd en met betalingsmogelijkheden als iDeal, PayPal, Mollie en creditcard.

Power Internet vult de webshop tot 10 producten, de rest vult u zelf in. Natuurlijk leggen we u graag een en ander uit bij ons in Broek op Langedijk waar u van harte welkom bent. Of kijkt u alvast rond! Voor templates die zowel geschikt zijn voor een website als voor een webshop, kunt u hier terecht.

Image

Samenwerken met Power Internet?

Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 08:30 en 17.00 uur.

Power Internet B.V.

Google Partner logo
Google reviews logo

Onze diensten

Vindbaarheid
Website & webshop
Google for Jobs
Huisstijl
Online adverteren
Social media
Bedrijfsvideo
Content
Data & analyse

Klantenservice

Maandag t/m donderdag

van 08:30 tot 17:00 uur

Vrijdag

van 08:30 tot 15:00 uur

Telefoonnummer

Copyright © 2020 Power Internet B.V. | Hosting door RJ Hosting
Klantenservice (08:30 tot 17:00)