072 8 200 200

Klantenservice (08:30 tot 17:00)

LET OP! De AVG Wetgeving is verplicht vanuit de Europese Unie! 

Vanaf 25 mei - Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Een wet gegevensbescherming voor heel Europa? Vanaf 25 mei 2018 is het een feit! Alle 28 individuele wetten persoonsbescherming komen te vervallen en worden vervangen door Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG. 

Gebruikers krijgen meer mogelijkheden om voor zichzelf op te komen als het gaat om hun gegevens en de verwerking hiervan. Elk bedrijf heeft te maken met de nieuwe wetgeving en moet aan strenge voorwaarden voldoen! 

In 2016 is de wetgeving al in werking getreden, maar op 25 mei 2018 gaan overheden de wetgeving daadwerkelijk handhaven. Bij het onjuist beheren en verwerken van persoonsgegevens kunnen er boetes worden opgelegd, deze boetes kunnen oplopen tot € 20.000.000 (twintig miljoen) of 4% van de wereldwijde omzet van een bedrijf als dit hoger is. 

Power Internet kan u helpen met uw privacyverklaring

Noteert u een telefoonnummer of een e-mail adres van een klant? Dan verwerkt u persoonsgegevens. U moet aangeven aan uw klanten hoe u deze gegevens verwerkt, hoelang u deze gegevens opslaat en waarom u deze gegevens nodig heeft. 

U mag ook geen onnodige gegevens meer opslaan. Het opslaan van een geboortedatum voor het maken van een offerte van tuinbestrating mag niet. Het is een gegeven welke u niet nodig heeft voor het leveren van uw diensten. Het opslaan van een bankrekeningnummer na betaling, ter identificatie bij vervolgbetalingen mag wel. Zolang u maar aangeeft wat u met deze gegevens doet en voor hoelang!

Power Internet heeft in kaart gebracht wat er nodig is om een bedrijf te laten voldoen aan deze nieuwe wetgeving en kan er voor zorgen dat het implementeren van de AVG geen uitzoekwerk wordt. Dat hebben wij immers al verzorgd voor u! 

Bovenstaande kunnen wij voor uw bedrijf samenvatten in een Privacy Verklaring voor uw website. Daarnaast kunnen wij een disclaimer voor uw e-mail & website opstellen. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten via +31(0)72 82 00 200 of vult u onderstaand contact formulier in! 

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Vat de AVG niet te licht op!

Het toepassen van AVG binnen uw organisatie lijkt eenvoudig, maar dit is het niet. Persoonsgegevens zijn overal, van een simpele post-it note met een telefoonnummer, tot het bezoeken van uw website. U moet aangeven wat u met welke gegevens doet.

Heeft u social media iconen op uw website? Houdt u dan rekening met het feit dat deze ook persoonsgegevens delen. Neem direct contact met ons op!
AVG - ook voor social media geldt
LET OP! De AVG Wetgeving is verplicht vanuit de Europese Unie!