072 8 200 200

Klantenservice (08:30 tot 17:00)

woensdag 24 oktober 2018 13:58

Vacature? Laat ons helpen! Wij zijn goed in vinden

Geschreven door Power Internet
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Uw bedrijf wordt momenteel goed gevonden, zowel online als offline. U kunt het werk eigenlijk niet meer aan. Nee verkopen is dan natuurlijk geen optie, dat zit niet in u. Maar hoe zorgt u ervoor dat u de klanten kunt bedienen met de kwaliteit die zij van u gewend zijn?

U gaat op zoek naar personeel, dus zet u een vacature uit op uw Facebook en informeert bij collega’s, familie en vrienden of zij nog iemand kennen die bij u aan de slag kunt. Dit levert misschien een reactie op, maar u heeft liever een keuze.

Zet onze vacature kennis in

Wist u dat Power Internet meer dan 10 jaar actief is op de vacaturemarkt, voor ons zelf en voor onze klanten! Wij bewandelen de gewone kanalen, maar hebben ook al een aantal jaren zeer actieve landingspagina’s die voor ons werken. Vanuit onze core business weten wij waar u gevonden wilt worden!

U kunt zich focussen op uw klanten, wij focussen ons op het zoeken van geschikte kandidaten. Schakel ons in, wij werken per maand en gaan net zolang door tot uw vacature vervuld is! U betaalt niet per aangeleverd cv!

 

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons direct op 072-8200200

  

'Oorlog om talent' vertaalt zich in hogere stagevergoedingen

Een paar dagen geleden kopte nu.nl met een belangrijk artikel:

De gemiddelde stagevergoeding van een hbo- of universitaire stagiair is in twee jaar tijd met 12 procent toegenomen tot 588 euro per maand. Rechtenstudenten verdienen het meest: 705 euro.

Dat blijkt uit onderzoek onder ruim 1.100 werkgevers van het online carrièrenetwerk Magnet.me. Vincent Karremans, oprichter van Magnet.me: "We horen al een tijd over toenemende krapte op de arbeidsmarkt en dat vertaalt zich nu naar hogere bedragen voor stagiairs. Bedrijven en organisaties willen het grootste talent zo vroeg mogelijk binnenhalen en zijn bereid daar steeds meer geld voor uit te trekken."

De meest lucratieve stage is het Associate Consultant Internship bij EY-Parthenon. De maandelijkse vergoeding bedraagt daar 3.000 euro per maand.

Na EY-Parthenon volgen stageplaatsen bij Procter & Gamble met 1.200 euro en LOGEX met een vergoeding van 1.000 euro per maand. Karremans: "In de top is de war for talent echt losgebarsten."

Niet alle hbo- en academische stagiairs plukken de vruchten van de 'oorlog om talent': in de hospitality branche verdient een gemiddelde stagiair 250 euro per maand, en in de designsector 188 euro. Stagiairs in de sectoren design, logistiek, marketing en retail zullen vast een hoop leren, maar verdienen vaak niets, aldus Magnet.me.

Gelezen: 1824 keer Laatst aangepast op woensdag 24 oktober 2018 14:27
Meer in deze categorie: « Google AdWords is gestopt!