Deze pagina afdrukken
maandag 11 december 2017 09:02

Uw website of landingspagina mobiel geschikt!

Geschreven door Power Internet
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Een website of landingspagina die mobiel geschikt is, met andere woorden goed wordt weergegeven op smartphones of iPads, biedt voordelen.

In de eerste plaats worden de pagina’s goed leesbaar getoond, waarmee u irritaties voorkomt bij bezoekers van uw site, die zich tenslotte al in het koopproces bevinden en daarom zoeken naar uw producten of diensten.

Waarom zouden ze juist voor u kiezen en niet voor de concurrent? Het zal u verbazen hoeveel potentiële klanten u zullen zoeken op mobiele apparaten en gauw zullen afhaken als de tekst niet goed leesbaar is.

Daar komt nog een voordeel bij, in het verleden heeft Google besloten, dat websites of landingspagina’s die mobiel geschikt zijn een voordeel qua vindbaarheid genieten boven die niet mobiel goed worden weergegeven.

Deze voorwaarde geldt nog steeds, dus hecht u aan een effectieve bedrijfsvoering, die grotendeels bepaald wordt door uw vindbaarheid op Google?

Neem dan direct contact op met de accountmanagers van Power Internet, om zo de voordelen van mobiel geschiktheid te vernemen.

Gelezen: 2117 keer