072 8 200 200

Klantenservice (08:30 tot 17:00)

dinsdag 24 juli 2018 10:02

Google AdWords is gestopt!

Geschreven door Power Internet
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Google AdWords is nu Google Ads Google AdWords is nu Google Ads

Google AdWords is gestopt!

Je leest het goed. Google is gestopt met AdWords.

Nu AdWords 18 jaar lang in gebruik is, is het volgens Google tijd om het bekende AdWords om te dopen naar Google Ads! In de afgelopen 18 jaar is er veel veranderd op het internet en Google geeft aan dat met Google AdWords deze veranderingen niet volledig benut worden. Met het vernieuwde Google Ads is ook Google klaar voor de toekomst.

Met bijvoorbeeld de opkomst van mobiel internet zijn er veel complexe zaken bijgekomen in Google AdWords. Met deze veranderingen, die vanaf vandaag gelden, moet het makkelijker zijn om te adverteren. Daarnaast heeft Google haar verschillende advertentieplatformen teruggebracht naar een basis platform. Google Ads.
Daarnaast was het in het verleden lastig als “klein” bedrijf te adverteren tussen sommige giganten. Had je minder budget? Dan had dit veel invloed op de campagnes als er concurrenten zijn die over “oneindigveel” geld beschiken. Google geeft aan dat door nieuwe interpretatie en berekeningen ook het midden- en kleinbedrijf makkelijker, en met meer rendement, kan adverteren.

Verandert er veel voor u als klant van Power Internet?

Nee, als klant van Power Internet zal er weinig veranderen. U zult merken dat wij in de communicatie naar u spreken van Google Ads. Over de resultaten durf ik geen uitspraken te doen. Het ligt in de lijn der verwachting dat u meer rendement zult halen, maar dit kan niet worden gegarandeerd.

Bent u geen klant van Power Internet en u wilt dat wij (uw bestaande) Google Ads voor u gaan draaien? Informeer dan naar de voorwaarden bij onze accountmanager, deze is bereikbaar op +31(0)72-82 00 024. Hij kan samen kijken naar de mogelijkheden en kansen die er voor uw bedrijf zijn. Wilt u liever dat iemand langs komt bij u op locatie? Dat is geen enkel probleem, dan plannen wij een afspraak in. Als u nu uw Google Ads campagne laat beheren door Power Internet krijgt u om te beginnen al € 75,- gratis advertentietegoed!

Stuurt u liever een e-mail? Ook dat is mogelijk op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelezen: 2355 keer Laatst aangepast op dinsdag 24 juli 2018 10:24

Gerelateerde items (op tag)