072 8 200 200

Klantenservice (08:30 tot 17:00)

Eenvoudig bestanden en/of afbeeldingen toesturen via WeTransfer

Wetransfer.com is een eenvoudige en gratis methode om veel en/of grote afbeeldingen (en andere bestanden) toe te sturen. Via de e-mail wordt u op de hoogte gehouden of de bestanden zijn gedownload of niet.

Indien u afbeeldingen wil toesturen via WeTransfer kan dit zonder account. Het is niet eens nodig om je zelf aan te melden.

Hoe verstuur ik bestanden en/of afbeeldingen in 3 simpele stappen:

Stap 1: Op de website Wetransfer.com, accepteer de Algemene Voorwaarden en Cookies om verder te kunnen gaan.

Stap 2a: Het toevoegen van bestanden kan op twee manieren. Je kunt klikken op de knop "+ voeg bestanden toe" en navigeert naar de locatie op de computer waar deze bestanden staan en klikt ze aan. De tweede manier om de bestanden te uploaden is om deze op de computer te selecteren en te verslepen naar WeTransfer, ze kunnen overal in de browser "gedropt" worden.

Stap 2b: Voeg bij de knop "+ E-mail ontvanger(s)" een of meerdere e-mail adressen in waarnaar de bestanden gestuurd moeten worden.

Stap 2c: Voeg bij de knop "+ Je e-mail" jouw eigen e-mail adres in. Deze wordt gebruikt voor het toesturen van een bevestiging van versturen & downloaden!

Stap 2d: In het veld van "bericht" kunt u een eventueel bericht plaatsen aan de ontvanger.

Stap 3: is eenvoudig. Klik op de knop "transfer" om de bestanden te sturen. Dat is alles. Hierna wordt het proces van uploaden getoont. Bij het versturen van een groot bestand wordt er aangegeven hoe lang het nog duurt voordat het verzonden is. Sluit het venster niet voordat aangegeven wordt dat de transfer klaar is.

We Transfer - Stap 1
We Transfer - Stap 2
We Transfer - Stap 3

Vereisten afbeeldingen

Om er voor te zorgen dat jouw werkzaamheden zo goed mogelijk getoont worden is het nodig om afbeeldingen toe te sturen van een minimale grote. Helaas krijgen wij te vaak afbeledingen die niet groot genoeg zijn voor het plaatsen. Stuur daarom het liefste afbeeldingen in zo'n hoog mogelijk resolutie! 2/3mb (verstuurd via Wetransfer.com) per foto is geen probleem.

Te kleine foto‘s zorgen voor een verkeerde indruk. Voor bijvoorbeeld uw bedrijfspresentatie kunnen wij geen afbeeldingen gebruiken die kleiner zijn dan 500 bij 500 pixels.