072 8 200 200

Klantenservice (08:30 tot 17:00)

Verbeter uw positie en merk

Optimaliseer uw website. Ons team van SEO-specialisten, marketeers, ontwerpers, programmeurs en content editors analyseert uw huidige vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en marketingplan. Wij kunnnen u adviseren over hoe u een hogere positie in Google en meer rendement uit uw online activiteiten behaalt.
* Wij analyseren op basis van uw website, landingspagina, Google maps en / of social media accounts

Hoe scoort u bij Google?

De zoekmachines werken met een algoritme om te bepalen of de website interessant is voor degene met een zoekopdracht. Daarom is het van belang zoveel mogelijk factoren die invloed hebben op uw positie in de zoekmachines onder handen te nemen.

Landingspagina's maken u beter vindbaar

landingspagina-vindbaar1.png

Een landingspagina is een losse pagina die verwijst naar uw website of die de bezoeker direct in staat stelt contact met u op te nemen. Hiermee kunt u nieuwe bezoekers genereren voor uw website, om zo meer omzet of klanten te creëren.

Door gebruik te maken van een topleveldomeinnaam, zorgen we ervoor dat de zoekopdracht aansluit bij uw diensten of producten.

Een goede landingspagina is zó opgebouwd, dat uw bezoekers binnen een paar seconden weten waarom ze bij u moeten zijn, wat u aanbiedt en hoe ze contact met u kunnen opnemen.

Sterkere teksten

Alles wat uw bezoekers lezen, beïnvloedt hen. Maak daar gebruik van door de teksten zó te laten schrijven, dat het uw website-bezoekers aanzet tot het kopen van uw product, het gebruik maken van uw diensten of contact met u opnemen.

We schrijven uw teksten met een commercieel doel en gericht op vindbaarheid. Het gebruik van de juiste zoektermen verweven met een technisch goede opbouw, die door Google en andere zoekmachines hoog gewaardeerd wordt.

Ook de andere content, zoals teksten voor social media worden door onze experts met oog voor de doelgroep en de huidige trends geschreven. In een ‘content call’ bespreken we met u wat u wilt bereiken met uw teksten.

* We bellen u terug op een werkdag tussen 08:30 en 17:00

Zo zorgt u voor conversie en rendement

trechter-marketing-omzet-bezoekers-conversie.png

Wilt u dat uw bedrijf groeit?

Bespreek met één van onze adviseurs wat uw bedrijf zal helpen en laat de online activiteiten vanuit uw bedrijf professioneel analyseren.