072 8 200 200

Klantenservice (08:30 tot 17:00)

Mexx, uw internet Gids

Hoe val ik op?

Opvallen bij alleen de doelgroep die u wilt bereiken is vele malen efficiënter en effectiever dan uw reclamegeld weggooien aan zomaar iedereen.

Richten op uw publiek (in het veelgebruikte Engels: audience targeting) kan alleen als u uw doelgroep goed kent. Een professionele analyse helpt u daarbij. Het is belangrijk om ook het bezoekersgedrag op uw website nauwkeurig te registreren. Zo krijgt u een beeld van hoe uw huidige websitebezoekers navigeren.

Google Ads is een complex systeem en vereist daarom specialisten. Heeft u vragen? Bel ons, of laat u door ons terugbellen tijdens kantooruren. Wij zijn geopend op elke werkdag tussen 08:30 en 17:00.

Wat is targeting?

Targeting heeft als doel het bezoekersgedrag van een website in kaart te brengen. Zodra dit gedrag van de websitebezoekers juist gemeten wordt kan de websitecontent beter afgestemd worden op de interesses van de doelgroep. Besteed uw advertentiebudget dus aan een geïnteresseerd publiek en behaal met uw advertentiecampagne een hoger rendement.

Benut uw commerciële kansen op het Internet en zet een duidelijke strategie uit. Vertrouw op de kennis van Power Internet en neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Bel 072-82 00 200 voor een advies.

Hoe verhoog ik mijn winst?

Verhoog uw winst door selectief te zijn bij het besteden van uw budget. Kies voor het beste rendement als het gaat om reclame-uitingen. Richt u op uw specifieke doelgroep, die het meest waarschijnlijk uw producten of diensten zal afnemen. Hierdoor zal niet alleen uw omzet, maar ook uw winst stijgen.

Google Ads is een ideaal middel om deze resultaten te bereiken. Kies bijvoorbeeld voor het betalen-per-klik. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw geld niet zomaar over de balk wordt gesmeten, maar besteed wordt aan mensen die een bedrijf zoals dat van u werkelijk zoeken.

Adverteren op Marktplaats Business

Denkt u wel eens aan adverteren buiten Ads en social media om? Marktplaats Business geeft de mogelijkheid tot het plaatsen van topadvertenties, opvallende banners en de advertenties beter te selecteren op uw doelgroep.

Uw advertentie dient goed ingericht te worden en een nette vormgeving te hebben. Uit een professionele analyse kan blijken wanneer dit voor u van toegevoegde waarde is.