Kan mijn website beter gevonden worden in Google?

Of een website beter gevonden kan worden in Google hangt af van diverse factoren, om er een paar te noemen zijn de gebruikte technieken, de gebruikte technieken van de grootste concurrenten, de huidige positie van de website, de gewenste "keywoorden" en de totaalsom van de SEO score die een website heeft.

Voordat begonnen kan worden met het beter vindbaar maken van een website moet er antwoord gegeven worden op een belangrijke vraag, "Wat is de snelheid waarmee de website beter gevonden moet worden?". Het is natuurlijk mogelijk om binnen 24 uur meer bezoek te genereren naar de website toe, dit kan bijvoorbeeld via Adwords. Bij Adwords ben je er zeker van dat je zeer snel meerdere bezoekers naar de website binnen haalt. Echter kan een adwords campagne al snel in de papieren lopen, helemaal als deze niet juist opgezet wordt.

Gebruik van social media in Nederland vanaf 2005 tot en met 2015 Gebruik van social media in Nederland vanaf 2005 tot en met 2015 | Bron Buzzcapture

Mijn website beter gevonden in de organische zoek resultaten

Power Internet B.V. is er in gespecialiseerd om bedrijven beter vindbaar te maken in de organische zoek resultaten op onder andere Google. Niet alleen het beter vindbaar maken van websites, maar juist het beter vindbaar maken van bedrijven is zeer belangrijk. Het internet leent zich er uitstekend voor om nieuwe klanten te werven. Helaas wordt het internet vaak vergeten door bedrijven.

Binnen Power Internet werkt een team van specialisten samen om bedrijven een betere positie te geven in de zoekresultaten. Op deze manier wordt het mogelijk voor bedrijven om bij onbekende, maar potentiële klanten de huiskamer binnen te komen.

Basis regels voor een betere vindbaarheid van de website

Er zijn een aantal basis regels voor een betere vindbaarheid via Google, helaas ben je niet de enige die zich er aan houden moet. Ook je concurrenten aasen op jouw positie binnen de zoekresultaten.

Power Internet heeft een lijst met basis regels opgesteld waaraan een website moet voldoen om in aanmerking te komen voor een goede positie op Google. Natuurlijk kunnen wij je er bij helpen om de vindbaarheid te vergroten en om ook jouw bedrijf beter in de spotlights te zetten!

 
 
Meld u aan voor onze nieuwsbrief