Een professionele website zoals Google het graag ziet?

Geheel gebouwd volgens uw wensen en opgeleverd volgens de laatste eisen van Google.

Power Internet is al vijftien jaar de aangewezen partij om dit te verzorgen voor het midden- en kleinbedrijf.

Lokale vindbaarheid is belangrijk voor uw bedrijf
Lokale vindbaarheid is belangrijk voor uw bedrijf
Een professionele website hoeft niet duur te zijn!

Een professionele website laten maken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een template website of juist maatwerk? De keuze is reuze, wij verzorgen het graag voor u.

Websites die voldoen aan alle eisen

Opgeleverd naar de meest recente maatstaven welke Google hanteert. Overzichtelijk en met duidelijke call-to-actions voor uw potentiële klanten!

Alles in uw eigen handen

De website is gegarandeerd uw eigendom en kunnen wij voorzien van een Content Management System, waardoor u deze zelf gemakkelijk kunt aanpassen.

De kosten van een nieuwe website

Het bouwen van een website is bij ons een eenmalige investering. Hoeveel een website exact kost? U heeft het zelf in handen!

Een professionele website laten maken?

Bij ons geldt dat wij u van A tot Z meenemen in het proces van het bouwen van uw nieuwe professionele website. Met betrekking tot de invulling van uw website, bent u geheel vrij. U bepaalt de lay-out op basis van een template, of misschien heeft u uw eigen ideeën en kiest u voor een maatwerk website? Zo goed als alles is mogelijk, van ‘budget’ website tot een geavanceerd design, welke van alle moderne snufjes is voorzien. Zelfs voor het maken van een bedrijfsvideo kunnen wij u uit de brand helpen. En heeft u geen tijd of zin om de teksten te schrijven? Dan kunt u altijd nog een beroep doen op onze ervaren tekstschrijver.

Het belang van een responsive website kunnen wij vandaag de dag niet genoeg benadrukken. In de afgelopen jaren is het browsen op de mobiele telefoon dusdanig toegenomen dat deze het gebruik van de desktop ruimschoots is voorbijgestreefd. Power Internet snapt dat een responsive website voor uw bedrijf onmisbaar is, vandaar dat al onze websites, van ‘budget’ tot maatwerk websites, standaard responsive zijn opgebouwd.

Wij snappen als ervaren websitebouwers als geen ander dat u ongetwijfeld druk bezig bent om uw bedrijf te leiden, of zelf de klussen aan het uitvoeren bent. En wij beseffen ons dat u in de spaarzame vrij uren die u heeft op een dag, geen zin heeft om langdurig aan de slag te gaan met de online bereikbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf. Toch vinden wij het van groots belang dat u zelf de touwtjes in handen heeft en zelf uw website op een gemakkelijke wijze moet kunnen aanpassen. Uw website is tenslotte uw eigendom en uw visitekaartje richting potentiële klanten. Daarom bouwen wij websites welke voorzien zijn van een Content Management Systeem, waardoor het voor u als leek op het gebied van websitebeheer toch op een simpele manier mogelijk is om afbeeldingen en/of teksten toe te voegen dan wel te verwijderen.

Websites die aan de eisen van u, en uw klanten voldoen

Alles in uw eigen handen

U bepaalt wat er gebeurt met uw website. De website is uw eigendom en volledig in uw beheer, u betaalt slechts een eenmalige investering! Power Internet biedt vervolgens alle tools en houvast om u verder op weg te helpen in de wereld van websites en vindbaarheid op Google.

Zo kunnen wij dankzij onze interne hostingpartij RJHosting er zorg voor dragen dat uw website snel en zelfs nog vóór volledige betaling op de server gezet kan worden, zodat potentiële klanten uw eigen professionele website snel kunnen bewonderen!

Verder kunt u een website zien als een auto, het heeft regelmatig onderhoud nodig. Het onderhouden van een website is een klus waar je normaal gesproken als hardwerkende ondernemer niet op zit te wachten. Wilt u het toch zelf doen? Dat is uiteraard mogelijk! Komt u er niet aan toe en heeft u niemand in de buurt die handig is met het onderhouden van websites of het bijwerken van updates voor de nieuwe website? Klop dan gerust bij ons aan. Power Internet kan ook dit voor u uit handen nemen! Kiest u enkel voor het technische gedeelte van de site of gaat u voor het volledige onderhoud en laat u alles over aan onze ervaren specialisten? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De kosten van een nieuwe website

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.
Image
Zorgeloze Online Marketing
Lees onze reviews op Google!

Contact

Telefoonnummer

Klantenservice

Maandag t/m donderdag

van 08:30 tot 17:00 uur

Vrijdag

van 08:30 tot 15:00 uur

Social media

Klantenservice (08:30 tot 17:00)