Online adverteren doe je via Google Ads

Op zoek naar meer klanten? Wilt u een grotere omzet draaien? De winstcijfers verder omhoog stuwen? Mits goed ingezet, zijn al deze doelen te realiseren wanneer u een Google Ads campagne gaat opzetten.

Lokale vindbaarheid is belangrijk voor uw bedrijf
Lokale vindbaarheid is belangrijk voor uw bedrijf
Google Ads campagnes

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

SEO en SEA gaan hand in hand

Verder vergroten zij niet alleen uw marktaandeel, maar ook uw naamsbekendheid en herkenbaarheid wordt nadrukkelijk verbeterd. Het gebruik van social media onder Nederlanders blijft dusdanig toenemen, dat het een hele slechte zaak zou zijn wanneer u als ondernemer helemaal geen gebruik van een van de vele social media kanalen zou maken.

Wanneer u besluit te adverteren via Google, dient uw website of landingspagina uiterst goed doorgelicht te worden. Wanneer er in de content of in de technische SEO het een en ander aan schort, zal Google dit opmerken en u bestraffen door een hogere kosten per klik te vragen. Dit zorgt ervoor dat uw advertentie wel getoond kan worden, maar er meer betaald zal moeten worden voor dezelfde klik dan wanneer uw website wel voldoet aan alle eisen van Google. Punten waarop uw Google Ads campagne schade kan lijden, zijn daarnaast onder andere de laadtijd van de website en hoe de website mobiel wordt weergegeven. Kortom, wanneer u vriendelijk bent voor Google, is Google vriendelijk voor u.

De kosten van een Google Ads campagne

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Meer weten over Google Ads?

Heb je interesse in een Google Ads campagne, of een lopende campagne welke niet het optimale rendement voor uw onderneming behaald? Telefonisch contact is vanzelfsprekend mogelijk, maar wij komen de mogelijkheden net zo graag bespreken tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis of op kantoor.

Wilt u graag bij ons langskomen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Broek op Langedijk om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. De koffie staat voor u klaar!

Image
Zorgeloze Online Marketing
Lees onze reviews op Google!

Contact

Telefoonnummer

Klantenservice

Maandag t/m donderdag

van 08:30 tot 17:00 uur

Vrijdag

van 08:30 tot 15:00 uur

Social media

Klantenservice (08:30 tot 17:00)