Klantenservice (08:30 tot 17:00)

Bedrijfsvideo

Uw bedrijfsactiviteiten kunnen wij perfect en professioneel in beeld brengen, waarbij de nadruk ligt op de bedrijfsboodschap.

Image
Image

Uw bedrijfsvideo op 's werelds grootste zoekmachine

Video; het communicatiemiddel bij uitstek om mee te communiceren en de wereld te informeren. Wie begint er z'n dag niet mee?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden en om deze reden bied Power Internet de mogelijkheid om een bedrijfsvideo te laten maken.

In een bedrijfsvideo kan uw product of bedrijfsvisie nog verder uit worden gelegd. Hoe uw bedrijfsvideo het doel en de doelgroep nog beter kan bereiken, wordt in overleg met onze ontwerper uitgezocht. Neem contact met ons op, dan bespreken we verder uw project. Hoe beter wij begrijpen wat u wilt, hoe mooier het uiteindelijke resultaat!

Om meer bereik te krijgen met de bedrijfsvideo plaats je hem niet alleen op je eigen website. Je kunt een bedrijfsvideo ook uitstekend op andere diverse kanalen plaatsen. Denk aan: Facebook en Instagram. Mensen zijn eerder geneigd een video te bekijken, dan bijvoorbeeld een artikel te lezen.

Maar het belangrijkste kanaal om jouw bedrijfsvideo te delen is natuurlijk YouTube. YouTube is na Google namelijk 's werelds grootste zoekmachine. Door met jouw video hoog te scoren op de zoektermen die voor jou van belang zijn, trek je meer bezoekers naar uw website!

Samenwerken met Power Internet?

Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 08:30 en 17.00 uur.

Power Internet B.V.

Google Partner logo
Google reviews logo

Onze diensten

Vindbaarheid
Website & webshop
Google for Jobs
Huisstijl
Online adverteren
Social media
Bedrijfsvideo
Content
Data & analyse

Klantenservice

Maandag t/m donderdag

van 08:30 tot 17:00 uur

Vrijdag

van 08:30 tot 15:00 uur

Telefoonnummer

Copyright © 2020 Power Internet B.V. | Hosting door RJ Hosting
Klantenservice (08:30 tot 17:00)