Betaalbare bedrijfsvideo’s en -foto’s

Dat is waar uw onderneming behoefte aan heeft. Uw bedrijfsactiviteiten professioneel in beeld gebracht door middel van video of beeld. Met daarin de boodschap die u wilt overbrengen als centrale uitgangspunt. En voor u als eigenaar van een onderneming de ultieme kans om uw vindbaarheid en zichtbaarheid op het internet te vergroten.

Lokale vindbaarheid is belangrijk voor uw bedrijf
Lokale vindbaarheid is belangrijk voor uw bedrijf

Geheel op uw wensen afgestemd

Verbeteren van uw bereikbaarheid

Naast dat het natuurlijk fantastisch is om beelden te kunnen bieden aan uw (potentiële) klanten, zorgen professionele bedrijfsfoto’s en/of -video's met name voor meer zichtbaarheid, bereikbaarheid en herkenbaarheid van uw onderneming.

Uw bedrijf wordt beter zichtbaar doordat bijvoorbeeld professioneel gemaakte bedrijfsfoto’s uw visie uitstralen. Dit kan door bijvoorbeeld een duidelijke foto op uw bedrijfsbus te laten verwerken of door uw website op te laten frissen met prachtige nieuwe foto’s van u en uw bedrijf in plaats van stockfoto’s.

Daarnaast genereert u meer bereikbaarheid voor uw onderneming door een bedrijfsvideo te plaatsen op diverse andere kanalen dan enkel op uw eigen website. U kunt de bedrijfsvideo bijvoorbeeld plaatsen op uw Facebook of Instagram pagina, maar met name op YouTube is het handig om uw bedrijfsvideo te delen. YouTube is immers na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Door met een bedrijfsvideo hoog te scoren op zoektermen welke voor uw bedrijf van belang zijn, bent u in staat om meer bezoekers naar uw website te trekken! Mensen zijn namelijk sneller geneigd om een korte bondige video te bekijken dan dat men de teksten van een complete website gaat doorlezen.

Tot slot zullen uw bezoekers u gaan herkennen wanneer u werk maakt van bedrijfsfoto’s of een professionele video laat maken van de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Deze herkenbaarheid zal zich met name uiten wanneer ze iemand zoals u nodig hebben. Deze potentiële klanten zullen zich dan sneller tot u wenden, omdat ze reeds  herkenbaarheid hebben opgebouwd met uw onderneming.

Eenmalige investering in uw onderneming

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Wat kan ik als ondernemer verwachten?

U kunt van ons verwachten dat wij uw ideeën uit kunnen werken tot prachtige foto’s of een professionele bedrijfsvideo. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u, net als iedere bezoeker op uw website, ook bij voorkeur beelden ziet in plaats van dat u een gehele website moet doorlezen voor informatie, tonen wij u op deze pagina graag een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde bedrijfsvideo's.

Verder kunt u als ondernemer van Power Internet verwachten dat wij u voorzien van advies op het gebied van vindbaarheid en zichtbaarheid creëren bij uw doelgroep. Power Internet heeft 15 jaar ervaring in het beter vindbaar maken van bedrijven en kan ook uw bedrijf makkelijker gevonden laten worden in zoekmachines als Google. Door middel van het laten maken van bedrijfsfoto’s en/of een bedrijfsvideo is hierin een mooie stap gezet! Er zijn echter meer factoren die hierin een belangrijke rol spelen en ook daarin ondersteunt Power Internet reeds vele ondernemers.

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.
Image
Zorgeloze Online Marketing
Lees onze reviews op Google!

Contact

Telefoonnummer

Klantenservice

Maandag t/m donderdag

van 08:30 tot 17:00 uur

Vrijdag

van 08:30 tot 15:00 uur

Social media

Klantenservice (08:30 tot 17:00)