Creatieve content creëren

Kunt u de diensten van uw bedrijf niet goed onder woorden brengen? Slaagt u er niet in om mooie foto's te maken van de verrichte werkzaamheden? Geen paniek, Power Internet kan u hierin ontzien!

De content van uw bedrijf is zeer belangrijk
De content van uw bedrijf is zeer belangrijk

Content is belangrijk voor je ranking

Daar kun je simpelweg niet meer om heen in deze tijd. De content op je website bepaalt mede je ranking in de zoekresultaten van Google. Creativiteit is daarom vereist, want enkel met unieke content kun je tegenwoordig de top bereiken. Het aantal concurrenten neemt in elke branche met zienderogen toe en bezoekers worden overladen met allerlei advertenties en reclame-uitingen van andere bedrijven.

Content moet tegenwoordig dusdanig specifiek gericht zijn op de ontvanger, dat deze niet meer verder wilt gaan zoeken, maar direct een beslissing neemt om voor u te kiezen! Power Internet weet dat u niet zonder creatieve content kunt, daarom ondersteunen wij hier reeds talloze bedrijven bij.

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Het verdere belang van content marketing

Tijden zijn veranderd. Waar men vroeger (voor de tijd van internet) enkel geïnformeerd werd vanuit één kant, door tv, radio en krant, is dat tegenwoordig totaal veranderd. Sinds de komst van internet hebben de mensen alles zelf in handen. Zij bepalen zelf wat, waar en wanneer zij gaan zoeken op een bepaald product of een bepaalde dienst die zij nodig hebben. Gezien de steeds groter wordende concurrentie in allerlei branches, is het belang van content marketing alsmaar groeiende.
Vertrouwen winnen van de bezoeker is alles waar het om draait, want anders kiest hij/zij voor een andere partij. Waar klanten vroeger trouw waren aan hun merken en bedrijven, dient u als ondernemer daar in de huidige tijd zelf voor te zorgen. Dit kunt u onder andere doen door goede en relevante content te bieden aan uw klanten. Duidelijkheid is hierbij het toverwoord. Bezoekers lezen namelijk geen complete pagina’s, maar scannen deze. Met duidelijke en wervende titels krijgt u dus een gouden kans om van de bezoeker een klant te maken.

De klant in de kijker zetten, dat is waar de bezoeker behoefte aan heeft. De klant wilt zich begrepen voelen en daar dient de content op in te spelen. Wanneer de bezoeker deze ervaring krijgt, zal de (potentiële) klant u zien als geschikte kandidaat om te benaderen voor zijn/haar vraagstuk.

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Creatieve content hoeft niets te kosten

Juist, u leest het goed. Wanneer u tijd en energie steekt in het ontwerpen en creëren van kwalitatieve content zoals bijvoorbeeld het schrijven van nieuwe, wervende webteksten, kunt u al relatief snel een goed resultaat boeken in de zoekresultaten van Google zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Daarnaast is het schieten van nieuwe foto’s van werkzaamheden binnen uw bedrijf ook een dienst die u voor uw eigen rekening kan nemen zonder dat daar kosten bij komen kijken. Op deze manier raken bezoekers sneller bekend met uw bedrijf en bouwt u indirect vertrouwen op bij uw potentiële klant.

Omdat u met beeld meer kunt zeggen dan met teksten, kunt u door een korte en bondige bedrijfsvideo direct uw klant kennis laten maken met uw bedrijf. Binnen anderhalve minuut bouwen zij een band op met uw bedrijf en bovendien is een video een speelse manier om naamsbekendheid te genereren voor uw onderneming. Met enkel platte tekst haalt u het tegenwoordig namelijk niet meer in de online wereld. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en vandaar dat ook u genoodzaakt bent hierin mee te gaan.

Maar wilt u toch meer focussen op uw eigen bedrijf en de content marketing uitbesteden aan een betrouwbare partij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om de kosten van verschillende vormen van content voor u in kaart te brengen, is echter te ingewikkeld. Wij kunnen niet lukraak een prijskaartje hangen aan uw wensenlijstje, omdat elke situatie simpelweg een andere is. Uw website verdient maatwerk en dat is wat Power Internet u kan bieden. Op basis van een vrijblijvend gesprek doen wij u graag een passend voorstel, zodat u weet wat u kunt verwachten tegen de aangegeven prijs. Kleine lettertjes zijn uitgesloten, wij willen u namelijk waar voor uw geld bieden en dat is waar wij al bijna 15 jaar voor staan

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Power Internet

Zorgeloze Online Marketing
Wij zijn officieel Google partner
Lees onze reviews op Google!

Klantenservice

Maandag t/m donderdag

van 08:30 tot 17:00 uur

Vrijdag

van 08:30 tot 15:00 uur
Klantenservice (08:30 tot 17:00)