Landingspagina’s zoals Google ze graag ziet

Volledig geoptimaliseerd volgens de meest recente eisen van Google.

Opgebouwd volgens uw wensen en specifiek ingericht op uw product of dienst in de voor u belangrijke regio!

Lokale vindbaarheid is belangrijk voor uw bedrijf
Lokale vindbaarheid is belangrijk voor uw bedrijf
Een landingspagina voor uw diensten

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Specifiek gericht

De domeinnaam voor uw landingspagina registreren wij na uitvoerig overleg met u. Deze domeinnaam zal overeenkomen met de wijze waarop bezoekers naar iemand als u zullen zoeken.

Converterend

Een overzichtelijke landingspagina, met een aantrekkelijk design en een wervend geschreven tekst, waarin duidelijke call-to-actions zitten verwerkt. De succesformule voor een landingspagina die scoort!

Weinig kosten voor veel resultaat

Na de eenmalige investering is de landingspagina uw eigendom. U krijgt enkel relevante bezoekers, doordat de domeinnaam rechtstreeks overeenkomt met de zoekopdracht van potentiële klanten.

Specifiek gericht

Power Internet bouwt de landingspagina specifiek gericht op één product en één plaats op waar u beter vindbaar wilt worden. Door deze plaats en dit product aan elkaar te koppelen in de domeinnaam, gaat u sneller en beter vindbaar worden in Google.

Volgens eisen van Google gebouwd

Landingspagina's welke gebouwd zijn door Power Internet, voldoen bij oplevering aan de meest recente eisen van zoekmachines als Google. Wij weten aan welke spelregels een landingspagina moet voldoen om goed te scoren. Power Internet past SEO toe, zodat de landingspagina sneller geïndexeerd zal worden in Google.

Interne hosting

Om uw nieuwe landingspagina snel online te hebben, werken wij nauw samen met een interne hostingpartij, RJHosting. Zo is uw landingspagina gegarandeerd snel bereikbaar voor potentiële nieuwe klanten!

Het adres voor een converterende landingspagina

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Weinig kosten voor veel resultaat

Een landingspagina is een extreem veilige investering voor het rendement wat het u kan opleveren. Uw pagina is immers uiterst geschikt voor vindbaarheid in Google en daarnaast ook geschikt voor Google Ads. Één specifiek product is in één plaats direct vol in de spotlights gezet. Dat biedt een garantie op relevante bezoekers, uw dienst en plaats zijn immers in de domeinnaam gekoppeld aan elkaar.

Een potentiële klant is enkel nog op zoek wie hij of zij voor de klus of het project gaat benaderen. Door het responsive design en de aantrekkelijke uitstraling van de landingspagina, is de keuze voor u snel gemaakt! De kosten van een landingspagina zijn daarnaast nog afhankelijk van de keuzes die u verder maakt. Een budget landingspagina is vanzelfsprekend een goedkopere optie voor een landingspagina dan wanneer er maatwerk plaats moet vinden.

Wij kunnen de landingspagina binnen een mum van tijd opleveren. Echter is dit afhankelijk van uw wensenlijstje. Wanneer wij snel het materiaal ontvangen, kunnen wij het direct inplannen en met uw landingspagina aan de slag. Uw landingspagina zal snel klaar zijn voor lancering, maar aan de geleverde kwaliteit zal het zeker niet ontbreken. Uw conversiegerichte landingspagina zal direct geschikt zijn om bijvoorbeeld te gebruiken voor een Google Ads campagne, welke wij aansluitend op de landingspagina voor u kunnen verzorgen.

U kunt uw wensen voor uw nieuwe landingspagina aan ons kenbaar maken via telefonisch contact of via het contactformulier, maar mocht u liever onze buitendienstmedewerker willen zien en spreken om uw ideeën te bespreken, dan komen wij graag bij u langs! Mocht u graag bij ons langs willen komen, is dat ook vanzelfsprekend mogelijk. Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Broek op Langedijk en zorgen ervoor dat de koffie klaar staat.

Image
Zorgeloze Online Marketing
Lees onze reviews op Google!

Contact

Telefoonnummer

Klantenservice

Maandag t/m donderdag

van 08:30 tot 17:00 uur

Vrijdag

van 08:30 tot 15:00 uur

Social media

Klantenservice (08:30 tot 17:00)