Data & analyse, wat doen bezoekers op uw website?

Uw vindbaarheid op het internet is vandaag de dag van vitaal belang. Aan ons de taak om uw bedrijf zichtbaar te maken op zoekmachines als Google. Power Internet heeft hierin al 15 jaar ervaring.

Wij maken het onoverzichtelijke voor u inzichtelijk!

Lokale vindbaarheid is belangrijk voor uw bedrijf
Lokale vindbaarheid is belangrijk voor uw bedrijf
Wat weet u van uw online bezoekers?

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Lokale, regionale of landelijke vindbaarheid

Wij verzorgen het. Het is maar net wat voor uw onderneming van belang is. Lokale of regionale vindbaarheid kan doorgaans op een goede manier geregeld worden door uw bedrijf aan te melden bij Google en uw bedrijfspresentatie up-to-date te houden. Uw (potentiële) klanten willen immers snel uw website, telefoonnummer en recensies van uw klanten in kunnen zien. Hier baseren zij hun keuze op voor een bepaald bedrijf. U wilt toch ook dat uw bedrijf een optie is voor de (potentiële) klant?

Power Internet verzorgt al jarenlang deze bedrijfspresentaties en houden deze voor u bij, zodat u zich kunt focussen op het leiden van uw onderneming

Meer behoefte aan landelijke vindbaarheid of juist uw bedrijf regionaal of lokaal nog meer naar voren pushen in de zoekresultaten op Google? Dan raden wij u Google Ads aan, de advertenties via Google welke u boven de organische zoekresultaten ziet. Meer naamsbekendheid verkrijgen? Meer nieuwe klanten binnen halen uit een bepaalde regio? Het is allemaal mogelijk met Google Ads, mits dit goed is ingezet. Wij zetten deze graag voor u op of brengen verbeteringen aan in uw huidige campagne. Bent u overtuigd van Google Ads, maar wilt u toch nog meer informatie? Neem dan direct contact met ons op! 

Wat kunt u uw klanten vertellen?

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.
Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Social media om vindbaarheid te verbeteren

Klanten worden doorgaans op een gemakkelijke manier op de hoogte gehouden van veranderende processen via bijvoorbeeld Facebook, Instagram of LinkedIn. Echter werken Google en deze social media kanalen samen om relevante content te kunnen spotten. Het delen van content is voor Google een reden om aan te nemen dat het relevant is en zal daarom niet alleen voor meer verkeer zorgen, maar ook voor een boost in de vindbaarheid op de grootste zoekmachine ter wereld. Natuurlijk geldt social media als een van de belangrijkste kanalen om uw netwerk uit te breiden op een snelle manier en nu helpt het ook nog in de vindbaarheid! Waar wacht u nog op?

Graag een vrijblijvend gesprek met ons voeren?

Dat doen wij dolgraag! Onze buitendienstmedewerker komt graag langs bij u op locatie om uw vragen rondom vindbaarheid en bereikbaarheid op Google te bespreken en nemen het graag voor u uit handen. Liever een gesprek via FaceTime? Vanzelfsprekend doen wij daaraan, zo krijgt u toch een beeld bij ons bedrijf. Prefereert u toch contact via telefoon of e-mail, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Het is maar net wat u wenst, wij doen het graag voor u. Neem vandaag nog contact met ons op.

Image
Zorgeloze Online Marketing
Lees onze reviews op Google!

Contact

Telefoonnummer

Klantenservice

Maandag t/m donderdag

van 08:30 tot 17:00 uur

Vrijdag

van 08:30 tot 15:00 uur

Social media

Klantenservice (08:30 tot 17:00)