Data & analyse, wat doen bezoekers op uw website?

Uw vindbaarheid op het internet is vandaag de dag van vitaal belang. Aan ons de taak om uw bedrijf zichtbaar te maken op zoekmachines als Google. Power Internet heeft hierin al 15 jaar ervaring en is tevens officieel Google Partner.

Wij maken het onoverzichtelijke voor u inzichtelijk!

Data analyse
Data analyse

Website, webshop of landingspagina

Waar u ook voor kiest, belangrijk is dat het fundament van uw zichtbaarheid op het internet feilloos is opgebouwd. Of u nu lokaal, regionaal of landelijk gevonden wilt worden, van belang is dat uw website, webshop of landingspagina voldoet aan zoveel mogelijk regels welke Google hanteert. De meeste klanten kiezen voor een van onze vele templates, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk. De website is uw eigendom en zal dit blijven. De uitstraling van uw website zal zijn zoals u deze voor ogen had en de techniek aan de achterkant van de site/pagina zal bij oplevering zijn zoals Google deze graag ziet. Vervolgens heeft u alle touwtjes zelf in handen!

Meer rendement halen uit uw huidige website?

Power Internet heeft voor u de tools in handen. Wij weten de juiste snaren te raken bij het vindbaar maken van websites. Het belang van SEO is immens en laat dit nu net een van de sterkste punten zijn binnen Power Internet. Door een onafhankelijke analyse van uw website uit te voeren, hebben wij direct inzichtelijk waar voor uw bedrijf de winst te behalen valt. Het probleem kan puur de techniek achter de website zijn, maar kan ook te maken hebben met de content op uw website. Wij zorgen ervoor dat u het inzichtelijk heeft en bieden u direct de oplossingen! Voor meer informatie over het belang van vindbaarheid voor uw website.

Met de juiste tools bepalen wat je bezoekers doen? Zeer belangrijk

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Moeite met de creatie van content?

U bent uw eigen onderneming gestart om lekker aan het werk te kunnen zijn. U heeft geen tijd om teksten te schrijven of foto’s te maken van uw werkzaamheden, laat staan een video! Toch is het iets wat Google dolgraag ziet. Goed geschreven teksten zorgen voor leesbaarheid binnen Google, wat weer zal leiden tot een betere vindbaarheid op de voor u belangrijke zoektermen binnen de voor u belangrijke regio! Het loont dus weldegelijk om tijd te spenderen aan de teksten, maar mocht u geen fanatieke tekstschrijver zijn, is Power Internet er voor u om u uit de brand te helpen. Onze ervaren tekstschrijver voorziet u graag van sprankelende teksten waar uw klanten geen nee tegen kunnen zeggen!

De uitspraak dat beelden meer zeggen dan woorden, kent iedereen. Google ziet graag de feilloos geschreven teksten, zodat de website makkelijker geïndexeerd kan worden. Maar uw klanten hechten minstens net zoveel waarde aan professionele foto’s of een video van uw bedrijf. Uw website moet de klant overhalen tot actie. Het voordeel van perfect geschoten foto’s of een professioneel opgezette video, is dat zij vertrouwen uitstralen richting uw (potentiële) klant. Dit kan voor de klant net een doorslag zijn om juist wel of niet voor u te kiezen, onderschat het belang van content dus niet!

Bezoekers willen graag weten wat u doet, hiervoor kunt u Social Media inzetten

Laat ons u bellen

Wij bellen u graag op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Power Internet

Zorgeloze Online Marketing
Wij zijn officieel Google partner
Lees onze reviews op Google!

Klantenservice

Maandag t/m donderdag

van 08:30 tot 17:00 uur

Vrijdag

van 08:30 tot 15:00 uur
Klantenservice (08:30 tot 17:00)