072 8 200 200

Klantenservice (08:30 tot 17:00)

blog

blog (9)

woensdag 24 oktober 2018 13:58

Vacature? Laat ons helpen! Wij zijn goed in vinden

Geschreven door

Uw bedrijf wordt momenteel goed gevonden, zowel online als offline. U kunt het werk eigenlijk niet meer aan. Nee verkopen is dan natuurlijk geen optie, dat zit niet in u. Maar hoe zorgt u ervoor dat u de klanten kunt bedienen met de kwaliteit die zij van u gewend zijn?

U gaat op zoek naar personeel, dus zet u een vacature uit op uw Facebook en informeert bij collega’s, familie en vrienden of zij nog iemand kennen die bij u aan de slag kunt. Dit levert misschien een reactie op, maar u heeft liever een keuze.

Zet onze vacature kennis in

Wist u dat Power Internet meer dan 10 jaar actief is op de vacaturemarkt, voor ons zelf en voor onze klanten! Wij bewandelen de gewone kanalen, maar hebben ook al een aantal jaren zeer actieve landingspagina’s die voor ons werken. Vanuit onze core business weten wij waar u gevonden wilt worden!

U kunt zich focussen op uw klanten, wij focussen ons op het zoeken van geschikte kandidaten. Schakel ons in, wij werken per maand en gaan net zolang door tot uw vacature vervuld is! U betaalt niet per aangeleverd cv!

 

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons direct op 072-8200200

  

'Oorlog om talent' vertaalt zich in hogere stagevergoedingen

Een paar dagen geleden kopte nu.nl met een belangrijk artikel:

De gemiddelde stagevergoeding van een hbo- of universitaire stagiair is in twee jaar tijd met 12 procent toegenomen tot 588 euro per maand. Rechtenstudenten verdienen het meest: 705 euro.

Dat blijkt uit onderzoek onder ruim 1.100 werkgevers van het online carrièrenetwerk Magnet.me. Vincent Karremans, oprichter van Magnet.me: "We horen al een tijd over toenemende krapte op de arbeidsmarkt en dat vertaalt zich nu naar hogere bedragen voor stagiairs. Bedrijven en organisaties willen het grootste talent zo vroeg mogelijk binnenhalen en zijn bereid daar steeds meer geld voor uit te trekken."

De meest lucratieve stage is het Associate Consultant Internship bij EY-Parthenon. De maandelijkse vergoeding bedraagt daar 3.000 euro per maand.

Na EY-Parthenon volgen stageplaatsen bij Procter & Gamble met 1.200 euro en LOGEX met een vergoeding van 1.000 euro per maand. Karremans: "In de top is de war for talent echt losgebarsten."

Niet alle hbo- en academische stagiairs plukken de vruchten van de 'oorlog om talent': in de hospitality branche verdient een gemiddelde stagiair 250 euro per maand, en in de designsector 188 euro. Stagiairs in de sectoren design, logistiek, marketing en retail zullen vast een hoop leren, maar verdienen vaak niets, aldus Magnet.me.

dinsdag 24 juli 2018 10:02

Google AdWords is gestopt!

Geschreven door

Google AdWords is gestopt!

Je leest het goed. Google is gestopt met AdWords.

Nu AdWords 18 jaar lang in gebruik is, is het volgens Google tijd om het bekende AdWords om te dopen naar Google Ads! In de afgelopen 18 jaar is er veel veranderd op het internet en Google geeft aan dat met Google AdWords deze veranderingen niet volledig benut worden. Met het vernieuwde Google Ads is ook Google klaar voor de toekomst.

Met bijvoorbeeld de opkomst van mobiel internet zijn er veel complexe zaken bijgekomen in Google AdWords. Met deze veranderingen, die vanaf vandaag gelden, moet het makkelijker zijn om te adverteren. Daarnaast heeft Google haar verschillende advertentieplatformen teruggebracht naar een basis platform. Google Ads.
Daarnaast was het in het verleden lastig als “klein” bedrijf te adverteren tussen sommige giganten. Had je minder budget? Dan had dit veel invloed op de campagnes als er concurrenten zijn die over “oneindigveel” geld beschiken. Google geeft aan dat door nieuwe interpretatie en berekeningen ook het midden- en kleinbedrijf makkelijker, en met meer rendement, kan adverteren.

Verandert er veel voor u als klant van Power Internet?

Nee, als klant van Power Internet zal er weinig veranderen. U zult merken dat wij in de communicatie naar u spreken van Google Ads. Over de resultaten durf ik geen uitspraken te doen. Het ligt in de lijn der verwachting dat u meer rendement zult halen, maar dit kan niet worden gegarandeerd.

Bent u geen klant van Power Internet en u wilt dat wij (uw bestaande) Google Ads voor u gaan draaien? Informeer dan naar de voorwaarden bij onze accountmanager, deze is bereikbaar op +31(0)72-82 00 024. Hij kan samen kijken naar de mogelijkheden en kansen die er voor uw bedrijf zijn. Wilt u liever dat iemand langs komt bij u op locatie? Dat is geen enkel probleem, dan plannen wij een afspraak in. Als u nu uw Google Ads campagne laat beheren door Power Internet krijgt u om te beginnen al € 75,- gratis advertentietegoed!

Stuurt u liever een e-mail? Ook dat is mogelijk op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vrijdag 22 juni 2018 11:17

Eerste AVG oplichters gevonden

Geschreven door

Eerste AVG oplichters gevonden

Het was te verwachten, maar ook met de nieuwe AVG-wetgeving proberen oplichters een slaatje te slaan uit bedrijven door o.a. het versturen van valse e-mails!

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) geeft vanmorgen op haar website aan dat zij meerdere klachten hebben gehad; van het versturen van valse e-mails tot het plegen van telefoon gesprekken.

In beide wordt aangegeven dat het benaderde bedrijf en/of website niet voldoet aan de nieuwe AVG wetgeving en hiervoor een boete krijgen.

 

“De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) krijgt signalen dat organisaties worden gebeld dat zij een boete moeten betalen omdat hun website niet voldoet aan de AVG.”

 

AP waarschuwt “Een boete van de AP komt nooit uit de lucht vallen. Er zal altijd een onderzoek aan voorafgaan.”

Bij twijfel raadpleeg direct Power Internet of de medewerkers van Autoriteit Persoonsgegevens via 088-1805 250

Geen betaalinformatie

De e-mails die bij de AP binnen zijn gekomen verwijzen allemaal naar eerdere e-mails, waarin betaalgegevens zouden moeten staan, deze eerdere mails zijn nog niet gevonden door de AP.

Wanneer u zo’n e-mail ontvangt moet u direct contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via 088-1805 250!

Keurmerk

Eerder in de maand is al gewaarschuwd dat er (nog) geen officieel keurmerk AVG bestaat. Lees daar meer over via de website van AP

 

donderdag 05 april 2018 09:56

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Geschreven door

De wet Algemene Verordening Gegevensbescherming, u heeft hier ongetwijfeld over gehoord of gelezen. Vanaf 25 mei 2018 zal deze AVG de wetgeving in de landen, aangesloten bij de Europese Unie, worden nageleefd door instanties. De wet, actief sinds mei 2016, heeft bijna twee jaar implementatie tijd erop zitten.

Bent u al voorbereid op deze belangrijke wijziging voor uw bedrijf? Helaas denken nog steeds veel bedrijven dat het niet van toepassing is op hun bedrijfsvoering. Heeft u een bedrijf en legt u gegevens vast waarmee u klanten zou kunnen identificeren? Dan verzamelt u persoonsgegevens en bent u verplicht de AVG na te leven!
Een ander voorbeeld van het verzamelen van persoonsgegevens is het traceren van het gedrag van uw bezoekers op de website. Heeft u analytische cookies op uw website? Dan houdt u persoonsgegevens bij. Een share button voor Facebook? U en Facebook verzamelen gegevens van uw bezoekers. U dient hierop in te spelen.
Wat houdt de AVG in?

Als bedrijf verzamelt u gegevens van uw klanten, of dit gaat om naam-, adres-, telefoongegevens of IP-adressen op een website. U bent, vanaf 25 mei, verplicht te melden wat u met deze gegevens doet, hoelang u deze bewaart en wat u doet als u gegevens verliest. Bovendien moet u uw klanten inzicht geven in de data die u verzamelt.

Er zijn veel regels die aangescherpt worden of veranderen. Het is belangrijk dat u gaat voldoen aan deze wetgeving omdat de boetes die opgelegd worden hoog zijn. Er zullen boetes uitgedeeld worden tot € 20.000.000 euro (twintig miljoen!) of 4% van uw wereldwijde omzet als dit boven de € 20.000.000 uit komt.
In een privacyverklaring op uw website geeft u aan klanten aan wat u bijhoudt en waarvoor u dit doet. U dient gegevens ook te verwijderen op het moment dat u deze gegevens niet meer gebruikt voor uw producten en diensten.

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Wijzigingen in uw bedrijfsvoering

Voldoet voor 25 mei 2018 een uitschrijf link onder uw nieuwsbrief, moet u nu expliciete toestemming hebben voor het versturen van een nieuwsbrief. Meldt een bezoeker van uw site zich aan voor een nieuwsbrief over het schilderen van landschappen? Dan mag u deze klant niet automatisch ook benaderen voor een nieuwsbrief over de beste methodes om een YouTube video op te nemen.

Daarnaast mag u ook geen gegevens meer gebruiken die niet nodig zijn voor het product en/of de dienst die u levert. Stel, u bent een schilder. Dan heeft u niets te maken met de geboortedatum van uw klant. Deze heeft u niet nodig voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Het noteren van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer is dan geen probleem. Ook kunt u de bankgegevens van een klant noteren.

U moet aangeven wat u doet met de gegevens. Het is belangrijk dat klanten weten wat u doet met gegevens die zij aan u geven. Klanten willen weten waarom en hoelang u de gegevens bewaart. Dit kunt u doen in een privacy verklaring op uw website.

Zorg ervoor dat u tijd besteedt aan deze wetswijzigingen

Neem de tijd om u zelf in te lezen, om advies in te winnen. Het toepassen van de AVG op uw bedrijf neemt meer tijd in beslag en is niet in een avond te regelen. Zorg ervoor dat u zich goed voorbereidt en dat u de wetgeving naleeft!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Schroom niet en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk op te pakken en te beantwoorden.

dinsdag 02 januari 2018 08:18

De beste wensen voor 2018

Geschreven door

Allereerst wenst Power Internet iedereen een voorspoedig 2018. Ongetwijfeld een jaar van nieuwe ontwikkelingen. Wat gaat Google doen? Welke ontwikkelingen kunnen wij verwachten? Power Internet blijft alles op de voet volgen en springt in op nieuwe functies en mogelijkheden.
Inmiddels kent Nederland talloze websites.

Een goed gebouwde en onderhouden website kan het verschil betekenen voor u als ondernemer. Uw vindbaarheid op internet is mede bepalend voor het succes van uw bedrijf.
Het merendeel van uw potentiële klanten via het internet.

Deze zijn zich aan het oriënteren en zitten vaak al in de koopfase. Zullen zij voor u kiezen, of verliest u waardevolle bezoekers aan de concurrent?


Verstandige ondernemers kiezen voor een professionele website, gebouwd door de specialisten van Power Internet. Uw brood koopt u tenslotte ook niet bij de slager.

U wilt kunnen vertrouwen op de expertise van een bedrijf, wat al meer dan 11 jaar werkzaam is in deze branche. Heeft u al goede voornemens voor 2018? Laat onze accountmanagers u dan inspireren om u te assisteren bij het behalen van een betere vindbaarheid op uw vakgebied.
Met een nieuwe website doet u een zinvolle investering. Bent u benieuwd of uw huidige website nog wel actueel is en voorbereid op de toekomst? Wij presenteren u graag een vrijblijvende analyse van uw bestaande website. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

maandag 11 december 2017 09:02

Uw website of landingspagina mobiel geschikt!

Geschreven door

Een website of landingspagina die mobiel geschikt is, met andere woorden goed wordt weergegeven op smartphones of iPads, biedt voordelen.

In de eerste plaats worden de pagina’s goed leesbaar getoond, waarmee u irritaties voorkomt bij bezoekers van uw site, die zich tenslotte al in het koopproces bevinden en daarom zoeken naar uw producten of diensten.

Waarom zouden ze juist voor u kiezen en niet voor de concurrent? Het zal u verbazen hoeveel potentiële klanten u zullen zoeken op mobiele apparaten en gauw zullen afhaken als de tekst niet goed leesbaar is.

Daar komt nog een voordeel bij, in het verleden heeft Google besloten, dat websites of landingspagina’s die mobiel geschikt zijn een voordeel qua vindbaarheid genieten boven die niet mobiel goed worden weergegeven.

Deze voorwaarde geldt nog steeds, dus hecht u aan een effectieve bedrijfsvoering, die grotendeels bepaald wordt door uw vindbaarheid op Google?

Neem dan direct contact op met de accountmanagers van Power Internet, om zo de voordelen van mobiel geschiktheid te vernemen.

maandag 20 november 2017 13:11

Een professionele video?

Geschreven door

Power Internet verzorgt voor uw bedrijf graag een professionele video. Hiermee kunt u uw bedrijf presenteren en uw diensten of producten visueel maken voor potentiële klanten. Aan de hand van uw wensen wordt de inhoud bepaald. Moet deze strikt zakelijk overkomen of mag er misschien een leuke kwinkslag in komen? Samen met u bespreken wij de doelgroep en stemmen daar de opzet op af. U kunt er ook voor kiezen om een presentator in te schakelen of de video te voorzien van een voiceover, geschreven door Power Internet en ingesproken op een duidelijke manier. Een (bedrijfs)video is HET middel om de aandacht van bezoekers van uw website, met een koop intentie, te vangen en vast te houden, zodat het duidelijk is met wie zij te maken hebben en waarvoor zij u kunnen inschakelen. Beelden zeggen meer dan wat met woorden omschreven kan worden, daarom is een professionele video, samengesteld door Power Internet een nuttige aanvulling voor een website. Kiest u voor uitstekende kwaliteit, dan kiest u voor ons! Door de inzet van professionele apparatuur en het afmonteren door een ervaren en creatieve medewerker krijgt u een video, die zeker een visitekaartje voor uw website betekent. Oordeelt u zelf.. Kiest u voor een bedrijf dat zich niet presenteert door middel van een video, of gaat uw voorkeur uit naar een bedrijf dat uitblinkt door openheid en investeert in u, als gewaardeerde potentiële klant door een duidelijke visuele presentatie van de kwaliteiten van het bedrijf.

Om u een indruk te geven van ons kunnen, tonen wij u een video over het plaatsen van kattenluiken in glas, opgenomen en gemonteerd door Power Internet voor één van onze opdrachtgevers. Wilt u ook zo’n visitekaartje op uw website? Laat één van onze accountmanagers u informeren over de vele mogelijkheden, u kunt ons bereiken op 072-8200200.

 

maandag 13 november 2017 08:47

Uw bedrijf goed vindbaar?

Geschreven door
De temperaturen in Nederland dalen op dit moment. Voor veel mensen een reden om het woonklimaat aangenaam te maken door het aanzetten van de centrale verwarming. Maar werkt deze nog wel naar behoren? Een niet goed functionerende CV ketel kan uw woonplezier behoorlijk bederven. Op dat moment gaat u op zoek naar een CV monteur, die uw probleem direct kan verhelpen. Hoe gaat u dan zoeken? De meest voor de hand liggende manier is op internet te zoeken naar een monteur, die werkzaam is in uw regio. Een goede vermelding in de zoekmachines kan het verschil betekenen of de mensen, die tenslotte al in het koopproces zitten, voor u zullen kiezen of dat u de klant verliest aan de concurrent. In de praktijk zal de meerderheid van de mensen die uw diensten direct nodig hebben niet verder zoeken dan pagina twee van Google, wat de meest gebruikte zoekmachine is. Een goede reden om als onderneming uw vindbaarheid te laten waarborgen of verbeteren door een professioneel ingericht bedrijf, met een ruime ervaring in het vindbaar maken van bedrijven. Uw bedrijfsvoering kan een flinke impuls krijgen als u ons inschakelt voor het optimaliseren van de positie van uw bedrijf in de zoekresultaten op de zoekmachines. Hiervoor bieden wij een breed scala aan diensten. Klanten die juist voor u zullen kiezen zijn gunstig voor uw winstmarge en het inschakelen van Power Internet is in de praktijk een zeer zinvolle investering. Laat één van onze accountmanagers uw bedrijf analyseren, neem vandaag nog contact met ons op op telefoonnummer 072-8200200. Wij laten u niet in de kou staan!
maandag 30 oktober 2017 12:15

Tekst voor uw website

Geschreven door
Een sterk geformuleerde tekst kan uw vindbaarheid op Google verbeteren, doordat hierin de juiste trefwoorden voorkomen, die aansluiten op de zoekopdrachten van klanten, die zich al in het koopproces bevinden. Ook zij die op zoek zijn naar een dienst zullen u beter kunnen vinden. Google beloont een goed geschreven tekst, door de professionele tekstschrijver van Power Internet, met de best haalbare vindbaarheid van uw bedrijf of instelling. Aan het schrijven van een tekst gaat een zogenaamde ‘content call’ vooraf. Hierin wordt bepaald welke zoektermen voor u relevant zijn. U kunt dit zien als een kort interview, op basis waarvan uw doelgroep nauwkeurig kan worden omschreven. Power Internet verzorgt graag uw teksten voor websites, landingspagina’s en Google bedrijf presentaties. Ook kunt u ons inschakelen voor de juiste content voor bijvoorbeeld social media. U bepaalt in alle gevallen de ‘tone of voice’, wilt u de klanten een tekst op formele wijze aanbieden of mag deze juist speels overkomen? Aan u de keuze welke trend wij zullen volgen. Neemt u contact op met één van onze accountmanagers om u te informeren over de mogelijkheden.